حلزونها و رابها همواره باعث خسارات بسیار سنگینی به محصولات کشاورزی می گردند. در صورت عدم کنترل، این خسارت حتی به 50 درصد نیز می رسد. خسارت آنها به صورت تغذیه از برگ و حتی میوه (#مرکبات ) می باشد. در ادامه به بیان انواع مبارزه با این جانوران می پردازیم:

کنترل های #غیرشیمیایی

1. جمع آوری مکانیکی: بهترین زمان برای این کار صبح زود و غروب آفتاب می باشد. با قرار دادن تکه های کارتن، پارچه و یا #علفهای_هرز می توان برای این #جانوران پناهگاه ایجاد کرد. با توجه به اینکه این #جانوران به صورت توده ای و در کنار یکدیگر فعالیت می کنند، در صبح زود و هنگام غروب، این پناهگاه ها مملو از #رابها و حلزونها می شود و با جمع آوری آنها می توان آنها را بعنوان غذا در اختیار اردکها و مرغابیها قرار داد.

2. می توان با پخش کردن پوسته های شالی و خاک اره و خاکستر درسطح باغ ازبرای تردد آنها ایجاد دردسر کرد.

3. چنانچه درختان دارای چتر هستند و چتر آنها به زمین میرسد، برای آنها قیم بگذارید. رسیدن چتر درختان به زمین، مسیری برای راهیابی حلزونها و #رابها به شاخ و برگ درخت و استفاده ازمیوه هاست.

4. باقی گذاشتن برخی از علفهای هرز بین درختان برای تغذیه حلزونها و رابها. حذف کامل علفهای هرز باعث کمبود مواد غذایی برای این جانوران می شود و در نتیجه، احتمال حمله به درخت افزایش می یابد.

5. استفاده از پرندگان مانند اردک، مرغابی، مرغ، بوقلمون، خروس و.. نقش بسیار زیادی در کنترل بیولوژیک این جانوران دارد. طبق بررسی انجام شده، به طور متوسط استفاده از 15 اردک در هکتار می تواند جمعیت حلزونها و رابها را کنترل کند.

کنترل شیمیایی:
#طعمه پاشی محصولات مختلفی که برای مبارزه با این جانوران انجام میشود. قدیمیترین و بهترین محصول برای مبارزه با این جانوران حلزونکش #لیسک شرکت #سمیران می باشد که در دو #فرمولاسیون مخصوص مناطق خشک و مخصوص مناطق مرطوب ( #لیسک_ضد_آب ) تهیه شده است. این محصولات در بسته بندی های 250 گرمی، 500 گرمی و 1 کیلوگرمی آماده ارائه می باشد.
پیج شرکت سمیران @samirancorp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *