۶ دلیل برای سیاه شدن #مغز_گردو

علل مختلفی بر سیاه شدن #مغزگردو تاثیر دارند که در مطالب زیر ۶ دلیل اصلی آنرا مرور می کنیم:

1. ارقام زودرس گردو
در ارقام زودرس به سبب اینکه در گرمای تابستان رشد کرده و بزرگ میشوند، حین برداشت اکثر مغز گردوها سیاه خواهد شد.

2. دمای هوا
#گردو در دمای بالاتر از ۳۸ درجه در طی دوره سفت شدن مغز، باعث تیره شدن آن می گردد. برای دستیابی به گردوهایی با مغز پر و چربی بالا، درجه حرارت 27 تا 33 درجه در طول چندین هفته قبل از برداشت ضروری است.

3. زمان #برداشت گردو
اگر گردوها در زمان مناسب برداشت نشوند، بعلت ماندگاری پوست سبز گردو به مرور زمان رنگ #پوست به داخل گردو نفوذ می کند و منجر به #سیاه و تلخ شدن مغز می گردد. بهترین زمان برداشت پس از مشاهده ایجاد ترک در پوست آنها می‌باشد

4. شیوه خشک کردن و شرایط انبار
خشک کردن گردوها در مقابل نور مستقیم خورشید احتمال سوختگی را افزایش می دهد. در برداشت مکانیزه استفاده از #ماشین_پوست_گیر بسیار الزامی است. سعی کنید گردوهای را تا مدت طولانی در انبار نگهداری نکنید. بهترین دما برای افزایش عمر انباری گردو 0 تا 3- درجه سانتیگراد همراه با رطوبت پایین میباشد. گردوی برداشت شده با رطوبت 2 تا 8 درصد بهترین رنگ، طعم و مواد مغذی را دارا می باشد.

5. کوددهی
عناصر #فسفر ، #کلسیم و روی تاثیر زیادی در تشکیل مغز گردو دارند. #سولفات_روی و آهن در افزایش کیفیت مغز گردو موثر می باشند. حضور این عناصر پس از گلدهی و فندقی شدن گردوها برای پرشدن و سفید شدن مغز گردوها ضرورت دارد. عناصر #ریزمغذی نیز در انجام #فروت_ست پاییزه و در زمان تورم جوانه ها نیاز #درخت_گردو را تا حد زیادی برطرف می نماید.

6. #بیماری#بلایت_گردو (مهمترین دلیل)
بیماری پوسیدگی مغز گردو، در اثر باکتری Xanthomonas juglandis که شروع ظهور علائم آن بصورت لکه های کوچک در روی برگهای زاویه دار برنگ سیاه است. بمرور علائم آلودگی به صورت لکه سیاهی در گلگاه و فرورفتگی و شکاف ها و در صورت مساعد بودن شرایط جوی، لکه روی میوه توسعه یافته و تمام پوست میوه را فرا می گیرد و به مغز گردو نفوذ می کند. مغز گردو در اثر آلودگی سیاه، #چروکیده و لزج می شود.
در مورد مبارزه با بیماری #بلایت گردو، به زودی پستی گذاشته خواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *