نام گیاه: #برگ_انجیری#اژبن
نام انگلیسی: Swiss cheese plant
نام علمی: Monstra deliciosa
خانواده: Araceae

مشخصات کلی:
چند گونه از #فیلودندرون با برگهای پهن و بریدگیهای عمیق در گلفروشی ها موجود است که همه با نام برگ انجیری به فروش می رسند. هوای گرم و مرطوب ایده آل آنهاست. تغییرات درجه حرارت را به راحتی می پسندند. ریشه های هوایی آنها احتیاج به تغذیه و تکیه گاه #خزه_دار دارند. برای گیاهان مبتدی مناسب است

نیازها:

نور
نزدیک پنجره با نور غیرمستقیم نیم سایه،نیم افتاب نور دلخواه این گیاه است،مواظب اشعه مستقیم افتاب باشید.نور کم باعث کم شدن بریدگیهای برگ شده و از زیبایی آن می کاهد

دما
اگرچه تا ۱۰ درجه سانتی گراد مقاومت دارد ولی کمتر از ۱۳ درجه را دوست ندارد،در تابستان تا حدود ۳۰ درجه مقاومت میکند ولی در درجات بالاتر باید غبارپاشی مداوم نمود.

آبیاری
آبیاری زیاده از اندازه برای این گیاه مضر و سطح خاک در فاصله دو ابیاری باید خشک شود،همیشه قبل از آبیاری رطوبت سطح خاک را بازدید کنید.

رطوبت
در تابستان هفته ای دو تا سه بار و در زمستان هر هفته یکبار نیاز به غبارپاشی دارد،از اب ولرم و سبک فاقد املاح جهت #غبارپاشی استفاده کنید.بهترین رطوبت ساخت جزیره در زیر گلدان است

تغذیه
تغذیه بیش از اندازه باعث تجمع املاح در خاک میشود.در هر ماه یکبار تغذیه کنید.

خاک و گلدان
خاک سبک و اماده کاشت یا #کمپوست بهترین و مناسب ترین محیط برای رشد ریشه این گیاه است.
هر ساله در فصل بهار بیرون زدن ریشه از زیر گلدان و با شروع فصل رشد احتیاج به #تعویض_گلدان دارد.در سالهای بعد با سنگین شدن گلدان تعویض خاک سطح #گلدان با خاک نو و غنی پیشنهاد میگردد.

تمیزکردن برگها
برگها را با احتیاط با پارچه یا اسفنج مرطوب تمیز نمایید،از مواد براق کننده ی شیمیایی حداکثر هر ماه یکبار استفاده کنید.

تکثیر
گرفتن #قلمه در بهار،هر قلمه سه گره داشته باشد و در دمای ۲۳ درجه ریشه دار گردد. ‌

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *