سامانه ضد تگرگ چگونه کار می کند؟

سامانه ضد تگرگ جهت حفاظت #مزراع ، #باغات#کشاورزی و اماکن شهری و صنعتی (پارکینگ شرکتهای خودرو سازی) از آسیب و #خسارت ناشی از بارش دانه‌های #تگرگ ساخته شده است. سامانه ضد تگرگ با استفاده از مخلوط گاز #استیلن با هوا، در محفظه مخصوص به نام محفظه ی انفجار در پائین دستگاه، انفجاری که حاصل آن یک #موج_فشاری مخصوص به نام #سالیتون است ایجاد می کند و با استفاده از گاز مایع، بر اثر شلیک‌های پی در پی و با ایجاد ارتعاشات صوتی و حرارتی، روی سلول‌های هسته مرکزی مولکول تگرگ اثر می گذارد. بر اثر این فعل و انفعالات تگرگ شکسته و به #باران و یا ذرات ریز #برف تبدیل می‌شود.

در این سامانه از طریق انفجار به طور مکرر در هر 4 تا 6 ثانیه تولید امواجی با برد بالاتر از 12 کیلومتر را می نماید. این امواج با توجه به پتانسیل ابرها و ارتفاع آنها شعاعی در حدود 100 هکتار را پوشش می دهند. عملکرد این سیستم بنا به ماهیت عملیاتی، نسبی است و بستگی به پتانسیل #ابرها دارد و جهت حصول نتیجه مطلوب می بایستی چند دقیقه (حدود 15 دقیقه) قبل از وارد شدن ابرها به ناحیه پوشش فعال شود. سامانه ضد تگرگ هیچگونه مشکل #زیست_محیطی ایجاد نمیکند و برای موجودات زنده، #پرندگان و سیستم حمل و نقل هوایی نیز کاملا بی‌خطر است.

ویژگی های سامانه ضد تگرگ

• بسیاری از دستگاههای ضد تگرگ قابل حمل و جابجایی هستند.
• نصب و راه اندازی دستگاههای ضد تگرگ نیازی به اجرای کارهای پایه ای ندارد.

• برای جلوگیری از خطرات احتمالی ناشی از قابل حمل بودن دستگاه ضدتگرگ، سیستم آن به یک جی پی اس (GPS) مجهز شده است و با تعیین مختصات مکان نصب فعال می شود و در صورت تغییر ناگهانی و غیرمجاز مکان، سیستم غیرفعال می شود و اپراتور را مطلع می کند.

• دستگاههای ضد تگرگ دارای سیستم کنترل مرکزی هستند.
• دستگاههای ضد تگرگ می توانند در محدوده GPRS داده ها را عوض کنند.

• برای راحتی کار اپراتورهای دستگاه #ضدتگرگ ، سیستم آن دارای یک #اپلیکیشن اندروید است.
.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *