دستورالعمل ساخت طعمه مسموم با فسفردوزنگ 80 درصد و میزان استفاده برای جونده های مختلف:

طعمه مسموم گندم یا جو:
شامل : 100 کیلوگرم گندم + 2 لیتر روغن پارافین + 1 تا 1.5 کیلوگرم فسفردوزنگ

برای تهیه، ابتدا 2 لیترروغن را با 100 کیلوگندم و با پارو خوب مخلوط کرده وسپس فسفردوزنگ را بتدریج به گندم اضافه کرده وبا پارو هم میزنند تا سم با گندم بطور یکنواخت مخلوط شود. طعمه تهیه شده را بهتراست درهمان روز مصرف کرد.

برای مبارزه با #موش_مغان : در هر لانه فعال 5 گرم طعمه مسموم بگذارید.
برای مبارزه با #موش_تاترا یا #جربیل هندی و موش ورامین، مریون ها، موش نروژی و موش سیاه: 100 تا 150 گرم در هکتار یا 10 تا 25 گرم در هر لانه فعال

برای سایر جانوران
برای مبارزه با تَشی یا سیخور، مقدار فسفردوزنگ در طعمه مسموم باید بین 2 تا 2.5 کیلوگرم (در 100 کیلو طعمه) باشد. برای طعمه می توان از خوراکی های مورد علاقه تشی استفاده کرد. مقدار استفاده در هکتار بین 50 تا 100 گرم در هکتار

برای مبارزه با موش کور و موش شکول، مقدار فسفردوزنگ در طعمه مسموم باید 2 کیلوگرم (در 100 کیلو طعمه) باشد. برای طعمه می توان از خوراکی های مورد علاقه تشی استفاده کرد. مقدار استفاده در هکتار بین 100 تا 150 گرم در هکتار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *