با خوردن دانه های سیب خطر مرگ در کمین شماست!
چند روز پیش یک استوری در مورد دانه های سیب و خوردن اونها گذاشتم و واکنشها به اون استوری باعث شد به فکر این بیفتم که در این مورد یک پست بگذارم:
با وجود اینکه توصیه پزشکان به افراد برای حفظ سلامت مصرف روزانه سیب است، اما خوردن دانههای این میوه توصیه نمیشود، زیرا آمیگدالین ماده شیمیایی موجود در سیب عوارض خطرناکی را برای افراد به دنبال دارد. ماده آمیگدالین به مقدار بسیار زیادی در دانههای سیب، هلو و گیلاس و … وجود دارد و در صورت مصرف هسته این میوهها و جویدن و قورت دادن آنها، آمیگدالین که بی ضرر است به سیانید هیدروژن تبدیل میشود.
سیانید یا همان سیانور یک ماده سمی بسیارخطرناک است و مصرف دوزهای پایینی از آن میتواند باعث مرگ افراد شود.
از جمله عوارض جانبی مصرف دوز پایین سیانید میتوان سردرد، تهوع، استفراغ، گرفتگی معده، سرگیجه، فلج اعضای بدن، نارسایی قلبی و ریوی، ضعف و سردرگمی را نام برد و در صورت مصرف دوز بالای این ماده شیمیایی و تاخیر در درمان امکان مسمومیت شدید و مرگ فرد وجود دارد.
کارشناسان بررسی کرده اند که مقدار ۴۱ الی ۲۸۶ میلی گرم ماده سیانید موجود در دانه سیب برای مرگ یک فرد بالغ با وزن ۸۱ کیلوگرم کافی است.
تنها حدود 0.2گرم الی 1.6گرم برای هر کیلو گرم از وزن یک فرد سیانید کافی است تا فرد دچار مسمومیت شدید و حتی مرگ ناگهانی شود.
در صورت قورت دادن کامل دانه سیب و نجویدن آن، آنزیمهای موجود در معده آن را هضم کرده و خطری برای انسان ندارند، اما توصیه میشود افراد تا حد امکان از جویدن و خوردن هسته سیب خودداری کنند.
هر عدد سیب بین صفر تا ۲۰ عدد دانه دارد و در صورتی که فرد بیش از ۱۵۰ دانه که به طور تقریبی ۱۰۰ گرم میشود را مصرف کند با مسمومیت مرگبار ناشی از سیانید مواجه میشود.
این پیام را برای عزیزانتان ارسال کنید تا آنها هم در مورد عوارض خطرناک دانه های سیب بدانند