سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: با پیگیریهای مجلس و سازمان حفظ نباتات مقرر شده است ۳۰۰ نفر کارشناس گیاه پزشکی ( حفظ نباتات ) برای تقویت قرنطینه گیاهی به استخدام سازمان حفظ نباتات درآمده و در استانهای مختلف مشغول به فعالیت شوند.
ذبیح الله اعظمی ساردوئی سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص استخدام کارشناس قرنطینه محصولات کشاورزی و باغی، گفت:یکی از بخشهای مهم حفظ نباتات موضوع قرنطینه است. مقرر شده به منظور تقویت این حوزه تعدادی کارشناس یا مدرک تحصیلی مرتبط در پستهای سازمانی خالی حفظ نباتات مستقر شوند.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: با توجه به اینکه موضوع قرنطینههای گیاهی یکی از اقدامات مهم برای جلوگیری از ورود آفات و بیماریها به داخل کشور و جابجایی آن بین استانها است به همین دلیل این تصمیم اتخاذ شده است.
وی با اشاره به اینکه با پیگیریهای مجلس شورای اسلامی و سازمان حفظ نباتات مقرر شده است 300 نفر کارشناس گیاه پزشکی ( حفظ نباتات ) به استخدام این سازمان درآورده شوند و در استانهای مختلف مشغول به فعالیت گردند، افزود: استخدام کارشناسان قرنطینه گیاهی قدم بسیار مهمی در راستای جلوگیری و ردیابی آفات و بیماریهای برای ورود به کشور و تبادل آنها بین استانها است.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه به دلیل عدم توجه به قرنطینه گیاهی آفاتی مانند مگس مدیترانهای و سوسک حنایی خرما وارد کشور شدند، عنوان کرد: سوسک حنایی خرما پس از ورود به سراوان به دلیل عدم وجود پستهای قرنطینه بین استانی، علاوه بر استان سیستان و بلوچستان جنوب استان کرمان و استان هرمزگان را درنوردیده است.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: معمولا ایستگاههای قرنطینه گیاهی در کنار ایستگاههای پلیس، گمرکات، بنادر و فرودگاهها قرار دارند و از ورود و جابجایی نهالها آلوده و آفات جلوگیری میکنند.