معرفی مجله علمی پژوهشی فرآوری و نگهداری مواد غذایی

shakes-journal

معرفی مجله علمی پژوهشی  فرآوری و نگهداری مواد غذایی

  عنوان نشریه :  فرآوری و نگهداری مواد غذایی
  نوع نشریه :  فصلنامه
  صاحب امتیاز :  دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
  مدیر مسئول :  دکتر رامین رحمانی
  سر دبیر :  دکتر یحیی مقصودلو
  نشانی :  ایران، گرگان، خیابان شهید بهشتی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دفتر مجله، کدپستی: ۴۹۱۳۸۱۵۷۳۹
  صندوق پستی :  ۴۹۱۷۵-۴۸۷
  تلفن :  ۲۲۴۵۸۸۴ (۰۱۷۱)
  نمابر :  ۲۲۴۵۸۸۴ (۰۱۷۱)
  پست الکترونیکی :  ejfpp@gau.ac.ir
  تارگاه :  ejfpp.gau.ac.ir

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای ورود به سایت جدید ما کلیک کنیدhttp://samdb.ir/