فراخوان همایش نقش صنایع تبدیلی در علوم کشاورزی – اردیبهشت ۹۴

shakes-cong
محورهای همایش
صنایع غذایی

کاربرد انکوباسیون (ریزپوشانی) در بهبود کیفیت مواد غذایی
استخراج و استفاده از ترکیبات گیاهی در ارتفاع کیفیت مواد غذایی
بهینه سازی و مدل سازی فرآیندهای مورد استفاده در صنعت غذا
استفاده از آنزیم ها و ترکیبات زیستی در تولید مواد غذایی فراسودمند
استفاده از پوشش های خوراکی و ترکیبات ضداکسنده و ضدمیکروب در بسته بندی مواد غذایی


علوم دامی و دامپزشکی

نقش علوم دامی و دامپزشکی در کیفیت محصولات دامی و تغذیه انسان
روش های نوین در شناسایی و مبارزه با بیماری های دام
نقش تغذیه، فیزیولوژی و اصلاح نژاد در ارتقاع محصولات دامی
نقش ژنتیک مولکولی، سلولی و اپی­ژنیک در بهبود تولیدات دامی
طیور بومی، زنبور عسل، کرم ابریشم و . . .

شیلات و آبزیان

کاربرد محرک های ایمنی (زیستی و غیر زیستی) در آبزیان پرورشی
ارزش افزوده و افزایش تولید در واحد سطح
افزایش ماندگاری فرآورده های شیلاتی
روش های نوین در بسته بندی و نگهداری محصولات شیلاتی
کاربرد بیوتکنولوژی در بهینه سازی تولیدات شیلاتی

علوم زراعی و باغی

نقش علوم زراعی و باغی در امنیت سلامت غذایی
روش های نوین در شناسایی و مبارزه بیماری ها و آفات گیاهی
روش های نوین در بیوتکنولوژی، به نژادی و به زراعی گیاهان دارویی، زراعی و صنعتی

فناوری­های نوین

فناوری نانو و نقش آن در ارتقاء سلامت مواد غذایی
نقش پروبیوتیک، پری بیوتیک و سیمبیوتیک در تولید محصولات کشاورزی و غذایی و دامی
به کارگیری فناوری های اولتراسونیک، فشار بالا، ازن و . . . در تولید و افزایش کیفیت مواد غذایی
مکانیزاسیون کشاورزی
مکانیزاسیون کشاورزی و امنیت غذایی
نقش مکانیزاسیون در اقتصاد مقاومتی
توسعه پایدار (راهکارها و چالش ها)
مدیریت مصرف انرژی در کشاورزی

 

برگزار کنندگان: دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزاد شهر
مهلت ارسال چکیده مقالات: 
مهلت ارسال متن کامل مقالات: ۲۳ فروردین ۱۳۹۴
تاریخ برگزاری همایش: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴
سایت همایش: agri.iauaz.ir
تلفن تماس دبیرخانه: ۳۵۷۳۴۶۰۲-۰۱۷
آدرس دبیرخانه: گلستان، آزادشهر، بلوار شهید رجایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر، معاونت پژوهش و فناوری
محل برگزاری: استان گلستان، آزادشهر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای ورود به سایت جدید ما کلیک کنیدhttp://samdb.ir/