فراخوان مقاله سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی – شهریور ۹۴

shakes-cong
محورهای همایش
نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
بهره‌وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
فرمولاسیون مواد غذایی
صنایع فرآورده‌های لبنی
صنایع فرآورده‌های گوشتی
صنایع فرآورد‌ه های غلات
صنایع بسته بندی مواد غذایی

روش‌های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک، و پروبیوتیک و امنیت غذایی
استفاده از پسماندهای صنایع غذایی و کنترل آلاینده‌های زیست محیطی غذا
آلاینده‌ها، باقیمانده‌ها و موانع صادرات
افزودنی‌های مواد غذایی وروش‌های کاهش آنها

برگزار کنندگان: دانشگاه صنعتی اصفهان

—————
تحت حمایت اطلاع رسانی وب سایت ایران کنفرانس
مهلت ارسال چکیده مقالات: ۱۵ خرداد ۱۳۹۴
مهلت ارسال متن کامل مقالات: ۱۵ مرداد ۱۳۹۴
تاریخ برگزاری همایش: ۱۸ الی ۲۰ شهریور ۱۳۹۴

سایت همایش: foodcongress2015.iut.ac.ir
تلفن تماس دبیرخانه: ۳۳۹۱۳۳۲۱ – ۰۳۱
آدرس دبیرخانه: اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده کشاورزی، گروه صنایع غذایی
محل برگزاری: اصفهان – دانشگاه صنعتی اصفهان
ایمیل: info@foodcongress2015.iut.ac.ir
در صورتیکه لینکهای دانلود فعال نیستند یا چنانچه شما صاحب اثر فایل منتشر شده در این صفحه هستید و خواهان حذف لینک دانلود فایل هستید، در قسمت نظرات در پایین صفحه اعلام فرمایید

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *