فراخوان مقاله اولین کنگره بین المللی کشاورزی سالم، تغذیه سالم،جامعه سالم – مرداد ۹۴

shakes-cong
محورهای همایش
کارگروه زراعت، اصلاح نباتات و به نژادی
• افزایش کارایی مصرف نهاده های کشاورزی
• کشاورزی ارگانیک
• تکنولوژی و فناوری بذر سالم
• گیاهان جدید و فراموش شده در جهت بهبود تغذیه سالم انسان و دام
• کشاورزی بوم سازگار
• اکولوژی و فیزیولوژی گیاهان زراعی
• کشاورزی دقیق
• کشاورزی و انرژی


• تاثیر تنش¬های زنده و غیر زنده در تولیدات کشاورزی
• نقش اصلاح نباتات در میل به کشاورزی سالم 
• ژنتیک و تنوع زیستی
• بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی در کشاورزی سالم
• بررسی اصول مکانیزاسیون در زراعت
کارگروه صنایع غذایی
• غنی سازی مواد غذایی
• اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی: نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
• معرفی زنجیره ارزش صنایع غذایی
• اثرات فرهنگ غذا ، غذاهای سنتی و بومی
• غذاهای ارگانیک و فراسودمند بمنظور تامین سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
• روش های نگهداری مواد غذایی در سلامت آن ها
• میکروبیولوژی مواد غذایی
• بیوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
• ظرفیت سازی در حوزه غذا و تغذیه
• فرآوری و بسته بندی در تامین سلامت، ایمنی و امنیت غذایی
• غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
• بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
• بهداشت مواد غذایی قبل و حین تولید ، توزیع و مصرف
• ورود مواد آلاینده به مواد غذایی
• حلیت و صنایع غذایی

کارگروه محیط زیست، منابع طبیعی و شیلات
• بررسی اثر تجمع زیستی آلاینده ها ی محیطی در زنجیره غذایی
• کاربرد ضایعات محصولات کشاورزی 
• محیط زیست و و تولید سالم
• استفاده بهینه از کود و سم و راههای کاهش باقیمانده این نهاده ها در عرصه کشاورزی
• راه کارهای اجرایی کنترل زایدات فعالیت های شهری و صنعتی به عرصه کشاورزی(کمپوست، لجن فاضلاب، پسابها و …)
• تنوع زیستی و امنیت غذایی
• مبانی بهداشت و پرورش آبزیان 
• بررسی نقش مصرف آبزیان در سلامت انسان 
• فراوری و تولید فرآورده های نوین شیلاتی
• فرآورده های ارگانیک دریایی
کارگروه باغبانی
• بهینه سازی و مدیریت نهاده های تولید در محصولات سالم و ارگانیک باغی
• نقش گیاهان زینتی در بالا بردن سلامت روان جامعه
• فیزیولوژی، اصلاح و تولید سبزی و میوه
• استفاده از ژرم پلاسم ها و پایه های ژنتیکی بومی در اصلاح و تولید ارقام جدید
• مدیریت و توسعه باغات و الگوهای کشت
• بررسی اصول مکانیزاسیون در باغبانی

کارگروه علوم دامی و دامپزشکی
• اصول مدیریت و پرورش دام و طیور سالم
• صنایع کنسروسازی فرآورده های دامی
• دستاوردهای نوین در مدیریت نگهداری و بسته بندی فرآورده های خام دامی
• تغذیه سالم نشخوارکنندگان و طیور
• ژنتیک و اصلاح نژاد در راستای تولیدات سالم 
• تعیین سطوح بهینه مصرف پسماندها و اثر آن ها بر دام
• مبانی کلینیکال پاتولوژی
• بیماری های مشترک انسان و دام
• بهداشت و بیماری های دام و طیور
کارگروه آب ، خاک،اقلیم
• نقش آب های نامتعارف در کشاورزی پایدار و تولید محصولات سالم
• خشکسالی و توسعه پایدار
• تغییر اقلیم وکشاورزی
• مدیریت اطلاعات خاک
• گرمایش زمین و تغییر اقلیم
• مدیریت منابع آب، چالشها و فرصتها
• مدیریت الگوی کشت با تاکید بر استفاده بهینه از خاک
• حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاهی در مناطق شور
• برنامه ریزی آبیاری در اراضی شور
• میکروارگانیسم های مفید خاکزی 
• مدیریت و تکنیکهای مهار بیابان زایی

کارگروه گیاهان دارویی
• نقش گیاهان دارویی در استفاده کمتر از داروهای شیمیایی
• جایگزینی و فرهنگ سازی گیاهان دارویی
• گیاهان دارویی ، اکولوژی و اکوفیزیولوژی
• گیاهان دارویی فرآوری، بسته بندی و صنعت
• گیاهان دارویی و بهره برداری از منابع طبیعی

کارگروه بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی
• اصول بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی در تولیدات سالم
• تاثیر گیاهان تراریخته بر محیط زیست و ارائه راهکارها به منظور رفع اثرات سوء آن ها
• بیوتکنولوژی و پالایش زیستی
• ایمنی زیستی و مخاطرات فناوری زیستی
کارگروه گیاه پزشکی
• مدیریت تلفیقی آفات،بیماریهای گیاهی،علف های هرز و توسعه پایدار
• اصول و مبانی دفع آفات و تولیدات سالم
• معرفی و شناخت عوامل بیماریزای گیاهی
• روش های نوین در کنترل و مدیریت علف های هرز در جهت استفاده کمتر از سموم

 

محورهای همایش
برگزار کنندگان: سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
مهلت ارسال چکیده مقالات: 
مهلت ارسال متن کامل مقالات: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۴
تاریخ برگزاری همایش: ۱ و ۲ مرداد ۱۳۹۴
سایت همایش: icanc.ir
تلفن تماس دبیرخانه: ۰۹۱۹۸۴۶۹۳۴۶
آدرس دبیرخانه: 
محل برگزاری: تهران
ایمیل: info@icanc.ir

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای ورود به سایت جدید ما کلیک کنیدhttp://samdb.ir/